Terme in wellness

TERMALNI VRELEC - TERMALNO KOPALIŠČE Bioterme Mala Nedelja

Bioterme Mala Nedelja ležijo blizu Ljutomera in se razvijajo v sodobno in človeku prijazno termalno kopališče. Ponujajo odprta bazena za mirovanje, dva masažna bazena, zaliv z divjo reko in bazen za plavalce, otroke in neplavalce. Ponosni so tudi na pokrite vodne površine z wellness centrom. Posebnost term je pitna termalna voda, ki je priporočljiva ljudem z želodčnimi težavami in visokim pritiskom.

V naposredni biližini hotela se nahaja Glamping Sončna dolina Bioterme z vilami in šotori, skritimi pogledi in s tem posebni v svoji intimnosti. Ta poseben nastanitveni resort je zagotovo svet zase, saj v svojo sredo vabi goste z željo po kakovostnem kampiranju v naravi, z dodano vrednostjo lastne kuhinje, kopalnice in spalnice.

Preberi več...

RANČ JUREŠ

Več kot 200 let stara kmečka hiša, ki je danes last družine Jureš, je nekoč bila domačija močne izvorne prleške družine Sagaj. S pomočjo močne volje in zagona, je bila, s pridnimi domačimi rokami, obnovljena v prijetno domače urejeno vzdušje. Danes vam tako ponujajo prostor za druženje, razvajanje ali počitek, urejen posebej za vas, ki se nahaja v osrčju prijetne vasice Babinci, tik ob Ljutomeru.

Preberi več...