SEEMEET 2020 - 20. in 21. oktober (vabilo)

sreda, 16.9.2020

SEEMEET 2020 - 20. in 21. oktober (vabilo)

SEEMEET 2020, ki bo potekal 20. in 21. oktobra 2020, je največji dogodek za mednarodno poslovno mreženje v Sloveniji in predstavlja edinstveno priložnost za iskanje novih poslovnih partnerstev za mikro, mala in srednje velika podjetja iz različnih poslovnih sektorjev.

Podjetjem ponuja priložnost za rast poslovanja na nacionalnih in mednarodnih trgih ter pridobivanje novih kontaktov in povezav preko individualnih vnaprej pripravljenih sestankov. Poteka na način, da si udeleženci preko spletne platforme že pred dogodkom organizirajo do 15 kratkih (25 minutnih) sestankov, ki nudijo hitro in učinkovito prepoznavanje interesa za poslovno sodelovanje.

Dogodek bo tokrat zaradi omejitev in negotovih razmer vezanih na situacijo Covid-19 izveden v celoti preko spleta - DIGITALNO.

Osnovni namen dogodka – učinkovito poslovno mreženje in sklepanje poslov – ostaja, zato se urnik dogodka ne spreminja, le vnaprej dogovorjeni sestanki in predavanja bodo potekali digitalno. V ta namen se spreminja tudi kotizacija dogodka, ki sedaj znaša SAMO 89 € (brez DDV) in velja za vse udeležence dogodka.

Zadnji rok za prijavo na dogodek je 30.9.2020. Prijava poteka preko spletne strani www.seemeet.si.

Priponke: