Povabilo in vloga za sodelovanje na Prleškem sejmu 2017

3.7.2017

Povabilo in vloga za sodelovanje na Prleškem sejmu 2017

Spoštovani,

 

ponovno je pred nami čas, ko pričenjamo z aktivnostmi za organizacijo Prleškega sejma, največje sejemske prireditve v okviru naše občine in tudi širše. Z novim pristopom organizacije, ki ga zdaj prakticiramo že tretje leto, smo se vrnili v preteklost, v čas, v katerem je sejem nekoč že potekal, s poudarkom na predstavitvi domače obrti, kulinarike, domačih obrtnikov in podjetnikov ter njihovih izdelkov.

Dobra odzivnost ponudnikov in številčna obiskanost sejma v preteklih letih je za nas potrditev, da je ta pristop pravilen, zato bomo letošnjo podobo sejma zastavili podobno in seveda ponudno še dodatno obogatili.

 

Tradicionalni Prleški sejem bo potekal v soboto, 5. avgusta 2017,

v sklopu 61. praznika Občine Ljutomer.

 

Vljudno vas vabimo, da se nam tudi letos pridružite in se odločite za sodelovanje na sejmu. S svojo prisotnostjo boste tako obogatili sejemsko ponudbo, obiskovalcem predstavili svojo dejavnost, izdelke ali novosti ter izkoristili priložnost za vzpostavljanje novih sodelovanj.

 

Za  prodajni oz. razstavni prostor se plača občinska taksa v višini 12,50 EUR/m. Plačila občinske takse so oproščene dejavnosti, navedene v 5. členu Odloka o občinskih taksah v občini Ljutomer (Uradno glasilo slovenskih občin št. 28/2016, 37/2016 in 15/2017).

       

Prijave so možne samo s priloženim obrazcem, ki ga skupaj s prilogo pošljete na naslov: Občina Ljutomer, Vrazova ulica 1, 9240 Ljutomer

ali preko e-pošte: obcina.ljutomer@ljutomer.si,

 

najkasneje do petka, 14. 7. 2017.

 

V primeru morebitnih nejasnosti ali vprašanj smo vam na razpolago na tel. št. 069 626 142.

 

V želji, da se tudi letos srečamo na tradicionalnem Prleškem sejmu, vas lepo pozdravljamo.

 

 

Mag. Olga Karba,

županja Občine Ljutomer

 

 

      

 

Opomba:

Obrazec za prijavo se nahaja v prilogi.

Priponke: